Uw winkelwagentje is leeg   

Op zoek naar leuke kerstcadeaus voor kinderen? Zoek niet verder!

Wanneer je op zoek bent naar het ultieme kerstcadeau neem je natuurlijk een kijkje in onze meubelcollectie! Gevuld met leuke meubels voor kinderen en tieners, voeg daar zelf wat feestelijke decoraties aan toe en de slaapkamer van je kind, zal eruit zien als een winterwonderland!


De hulpgids voor de mooiste tijd van het jaar

Het is weer die prachtige tijd van het jaar, waarin kinderen hun adventskalender openen, kerstadvertenties onze schermen verlichten en het weer zo koud is dat we helemaal uitkijken naar die eerste druppel sneeuw. Het is een spannende tijd voor kinderen! Maar natuurlijk ook voor de ouders is het een drukke tijd van het jaar. Maar maak je geen zorgen, hulp is nabij! We hebben een paar leuke kerst tips voor je op een rijtje gezet waarmee je de kamer van je kind in een mum van tijd opfleurt!🎄Noem ons maar de kleine helpers van de kerstman 🎅🏻…

Witte meubels

De kleur wit doet je denken aan de sneeuw en bij sneeuw denk je ook vaak aan Kerst! met een paar leuke lichtjes erbij creëer je direct een leuke sfeer. Het geeft rust en kalmte in een kinderkamer en dat is wat kinderen nodig hebben. Met de leuke meubels van JeEigenKamer.nl geef je je kind de mooiste cadeaus voor hun droomkamer. Denk aan de romantische kinderkamer ‘Sweetheart’ of de schattige kinderkamer 'Starry Night'. En een sterrenkamer past natuurlijk helemaal in sfeer van kerst en gezelligheid!

Hutten bouwen

Kinderen beleven veel speelplezier met het bouwen van hutten, waarbij ze al hun fantasie kwijt kunnen. Een kinderbed in de vorm van een hut, huisje of boomhut is dan ontzettend leuk. decoreer de kamer met een paar leuke lichtjes en kussentjes. Er gaat niets boven een knus hoekje vol kussens om de feestelijke kerstvakantie compleet te maken. Perfect om lekker weg te kruipen met een verhaal, een kerstfilm te kijken of te spelen in je pyjama!

Speelgoedboxen

Niets is gezelliger dan spelen bij de kerstboom tijdens Kerst. Maar met al dat speelgoed en de nieuwe poppen, auto’s en spellen die ze misschien hebben gekregen wordt het al snel een rommeltje. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Veel van onze speelgoedkisten zien er speels uit en dat nodigt tot het netjes houden van de kamer. Je kind leert zo spelenderwijs om hun eigen speelgoed op te ruimen.

Kaptafels voor de prinsesjes

Tienermeiden vind het leuk om met make-up aan de gang te gaan. Tijdens de kerstvakantie willen ze misschien lekker uitpakken met glitters. Een kaptafel is dan het perfecte cadeau! Spuit wat kerstsneeuw op de randen van de spiegels en zet er een leuk klein kerstboompje met lichtje naast. Zo creëer je een magische sfeer!